top of page
Retrato de perro

UNA
HISTORIA
PER 
RECORDAR

A la classe d'avui hem creat un interessant projecte sobre menjar animal. Hem analitzat la quantitat de tones de residus que es generen cada any a les Illes Balears i hem considerat que és un temps cabdal del qual s'ha de trobar una solució.

Hem vist també que en la nostra Comunitat les empreses que més residus generen són les cadenes Hoteleres, els restaurants i els supermercats. D'aquesta forma pensem que podríem arribar a acords amb aquestes per separar i conservar els residus orgànics i pagar un preu per ells. D'aquesta forma ells obtendrien un rendiment per aquests residus i nosaltres podríem crear un producte donant-li una segona vida que podríem vendre després.

​També ens hem interessat sobre la importància d'alimentar els nostres animals de manera equilibrada per garantir-ne la salut i el benestar.

Hem parlat sobre els diferents tipus d'aliments que podem donar als nostres animals. Des de menjar comercial per a gossos i gats fins a aliments frescos com a fruites i verdures, fent un anàlisi de quins són els nutrients que necessiten.

Després hem discutit les proporcions adequades de cada tipus d'aliment per assegurar-nos que els animals rebin tots els nutrients essencials. També hem parlat sobre com adaptar la dieta segons l'etapa de vida de cada animal, és a dir, si són cadells, adults o gent gran.

​Finalment, hem creat un pinso deliciós i equilibrat per als nostres animals. Hem barrejat l'aliment obtingut dels residus adquirits i hem observat com gaudien els nostres animals.

Hem notat que estaven feliços i plens d'energia després de menjar el nostre deliciós menjar.

En conclusió, aquest projecte ens ha ensenyat molt sobre la importància de Reduir, Reciclar i Reutilitzar l'alimentació i proporcionar una alimentació equilibrada als nostres animals.

ELS ODS

SDG-12.gif

L’objecte Social de la nostra Cooperativa es troba integrada dins l’ODS  número 12 ( Producció i consum responsables) ja que donant una segona vida als residus, aconseguim que no es malgastin aliments i podem produir de manera que beneficiï a tothom, aplicant així les tres “R”, Reduïm, Reciclem i Reutilitzem.

ACTA DE CONSTITUCIÓ I ESTATUTS

EL MINICANVAS

Screenshot 2023-03-15 10.15.26.png

PLA ECONÒMIC I FINANCER

Sobre la base a tres escenaris

1.2.jpg
Blue Minimalist Company Newsletter_page-0001.jpg
bottom of page